Installeer de Chrome-extensie
Google Chrome logo Installeren

Mees is alleen beschikbaar voor Google Chrome.


Wat is Mees?

Mees is een uitbreiding voor de Google Chrome-browser die je helpt om slimmer te winkelen bij bol.com.

Zo word je gewaarschuwd wanneer je een product bekijkt en dat product bij bol.com goedkoper is, of wél beschikbaar in plaats van niet. Hetzelfde artikel, maar dan met de service die je gewend bent, zoals avond‐ en zondaglevering!

Voorbeeld van een product dat goedkoper is bij bol.com
Deze digitale spiegelreflexcamera was goedkoper bij bol.com.

Verder wordt er hard gewerkt aan prijstrackers, zodat je het product kan kopen wanneer jíj dat wil!

Door op installeren te klikken word je doorgeleid naar de Google Chrome Web Store, waar je de uitbreiding kunt installeren.


Veelgestelde vragen

Ik heb Mees geïnstalleerd; wat nu?

Mees werkt stilletjes bij veel Nederlandse en Vlaamse webshops in de achtergrond. Alleen wanneer Mees een product ziet dat bij bol.com beschikbaar is krijg je een melding rechtsboven op de pagina; het product kan goedkoper zijn, of wél leverbaar in plaats van niet. Klik op de melding om het product op bol.com te bekijken.

Bij welke webshops kan Mees mij helpen?

Mees helpt je op dit moment bij zo’n 500 webshops, waar Mees probeert het product te identificeren en goedkoper te vinden bij bol.com. De volledige lijst is aan verandering onderhevig, en is in te zien vlak voordat je de browseruitbreiding installeert.

Wat is een -abonnement?

Select is de voordeelbundel van bol.com. Hiermee kun jij gratis en onbeperkt alle bezorgopties gebruiken en worden retourartikelen bij jou thuis opgehaald.

Lees hier meer over .

Is Mees ook beschikbaar voor Firefox?

Nog niet! Aan Mees wordt op dit moment druk ontwikkeld, en er wordt getest met gebruikers van Chrome. Ondersteuning voor Firefox staat wel op de planning!

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem contact op via Facebook.
(Of e-mail.)